1) Dostupnost usluge

Portal zadržava pravo da u svakom momentu i bez prethodne najave privremeno ili trajno izmeni, ograniči ili obustavi dostupnost oglasnog portala u delovima ili u celini. Portal ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati usled prestanka pružanja usluga u slučaju redukovane ili u potpunosti obustavljene dostupnosti. Portal zadržava pravo da u svakom trenutku i bez prethodne najave izmeni ili ukine funkcionalnosti dostupne korisnicima.

2) Ograničena odgovornost

Portal se u svom radu oslanja na informacije i softverska rešenja trećih lica, te se ne može ni na koji način smatrati odgovornim za bilo koji oblik gubitka ili štete koja može nastati usled delimično ili potpuno netačnih informacija prikazanih u okviru Portala. Iako nastoji da svojim korisnicima pruža ažurne, tačne i proverene informacije, Portal ni na koji način ne garantuje za tačnost i ažurnost objavljenih podataka.

3) Promena uslova korišćenja

Portal zadržava pravo da bez prethodne najave izvrši promenu pravila i uslova korišćenja, i obaveza je svih korisnika da se o tim promenama samostalno informišu redovnim posećivanjem ove stranice. Iako nije u obavezi da to čini, Portal će nastojati da o svakoj suštinski bitnoj promeni uslova korišćenja na adekvatan način obavestiti korisnike. Nova ili izmenjena pravila stupiće na snagu od trenutka objavljivanja. Izmenjena ili dopunjena pravila mogu ukoliko je neophodno imati i retroaktivno dejstvo.