U današnje vreme je zbog previše informacija sve teže ostati u toku sa ključnim dešavanjima na brojnim društvenim mrežama koje većina nas svakodnevno koristi. Osim ukoliko se profesionalno ne bavite društvenim mrežama, informacija je previše a vremena za kvalitetno "surfovanje" društvenim mrežama je sve manje i manje. Ova sve učestalija pojava podstakla nas je da pokrenemo DrustveneMreze.rs

Ovaj sajt predstavlja agregator bitnih informacija i zanimljivog sadržaja sa društvenih mreža, organizovanog po kategorijama. Želja nam je da ljudima sa ograničenim vremenom maksimalno olakšamo pregled tema i dešavanja aktuelnih u sve brže rastućoj Social Media sferi u Srbiji. Takodje, trudimo se da marketing profesionalcima ponudimo sveobuhvatan uvid u popularnost njihovih brendova na društvenim mrežama.

Kao autori ovog sajta ujedno smo i agencija koja za potrebe klijenata profesionalno vodi marketing na drustvenim mrezama. Samim time, veoma nam je bitno da uvek budemo u toku sa najnovijim dešavanjima, te stoga budite slobodni da nam signalizirate profil ili stranicu za koju smatrate da je vredna pomena, kao i da predložite sva eventualna poboljšanja u radu samog sajta.